Hong Kong !

Hong Kong 26/1-30/1

Nu sitter vi här på ett av miljoner Starbucks i Hong Kong och kan äntligen göra vårat första ordentliga inlägg av våran resa!

Vi har hunnit sett och gjort en hel del. Även om vi tar tunnelbana  kors och tvärs över staden så har vi gått "maratondistanser". Benen, fötterna och kropparna värker men det är det värt. Allt har varit underbart förutom
vårat Hostel. För er som har slagit vad pengar om hur Bella klarar backpacking-livet kan börja inkassera om ni gissat på att Bella och Backpacking inte är den bästa kombon.
Hon håller på att vänja sig, säger hon. Robin kan däremot intyga att boendet inte är toppen.

Vi har checkat in Avenue of the Stars, Lantau Island där Giant Buddha statyn av brons finns och kollat in ett nunn-tempel. När vi besökte ett annat tempel så råkade vi hamna mitt i en religiös cermoni med massor av folk, där Bellas hår nästan brann upp av maniska kineser med rökelser som hade bråttom förbi. Nu sista dagen har vi sett den högsta utsikten av staden från "The Peak" och strosat omkring i några parker omgivna av skyskrapor. Helt plötsligt stod vi i en gigantisk fågelbur mitt i centrala Hong Kong.

Robins höjdpunkt var givetvis Disneyland där han sken av lycka (fullkomligt förståligt). Vi spenderade en hel dag där och hade väldigt kul, om man bortser från allt köande.

Utöver detta så har vi shoppat lite, haft både bra och dåliga matupplevelser och även hunnit med en partykväll.

Tidigt imorgon bitti flyger vi vidare mot Filippinerna och det ska bli gudomligt skönt att få slappna av på stranden men sol och bad.
Vi försöker lägga upp lite bilder åt er från det vi gjort. Vi hör av oss igen så fort vi kan nere från vacka Filippinerna.

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: camilla

Mys mys mys. Detta är ändå bara början på en fantastisk erfarenhet för er båda. önskar er fria från sjukdomar o en underbar fortsättning. Tusen pussar o kramar från mamma Camilla

2012-01-30 @ 13:25:51
Postat av: jerry

hej svejs på er pappa här.har fixat sida nu.va roligt att allt är bra med er. va då håret på isa. kul att se alex åkså.kram från pappa jerry.

2012-02-09 @ 19:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0