Valentines


Hello!

Har ar allt bra, vi sitter just nu och kollar jobb och boende infor Australien. Verkar bli lite svart med boende. Dyrt!!

Hoppas alla hade en bra Valentines. Jag, Bella blev saklart valdigt uppvaktad. For er som kanner Robin vet ni att han alskar och overasska. Och overasskad blev jag :) Fick rosor och chailatte pa morgonen. Massage och tatuering pa dagen. Pa kvallen var det bokat 5 ratters pa den finaste restaurangen pa hela stranden. Det var dekorerat som en brollopsmiddag med livemusik. Maten var den basta vi bada nagonsin atit, champagne och vin till det. Helt underbart. Efter vi var det sista paret ut, dansade vi pa stranden till "love music" fran narliggande barer, hur mysigt som helst. :) <3


Annars har vi inte gjort mycket da det fortfarande ar daligt vader! Forstar inte hur vi kan ha sant oflyt. Tur att det ar varmt i luften iaf. Robin ska tatuera sig nu i dagarna, vantar bara pa att tatueraren ska bli klar med designen.

Saknar alla dar hemma! Kramar




Grabbarna på beachen

Alex på ölspel med koreaner

till mamma camilla :)



till mamma camilla :)











Bella får en liten mini tatuering












Kommentarer
Postat av: Marre

Gud vad jag saknar! Se till att ha den bästa tiden nu, så ses vi i Australien :) love x x x x x x

2012-02-18 @ 16:24:59
URL: http://marresmarre.blogg.se/
Postat av: martina

ojojoj vad fjässk haha :) när kommer fieriet då?? ;):)

2012-02-18 @ 20:48:36
Postat av: Elin

Vad söta ni är! Herregud vilken valentines-day! Ni ser ut att ha det toppen. På bilderna verkar vädret ok...:-) Här hemma har det äntligen blivit lite vinterlikt lagom till sportlovet. Annars är det vabbruari... barnen är sjuka en efter en. Emmis går på penicillinkur efter hals- o öroninflammation :-(



Vi håller tummarna för att ni hittar nåt i Australien, både jobb och boende. Klart ni ska dit när ni är så "nära". Fast vi saknar er och allt det där...! Så bli inte borta föööör länge, oki?

Idag filosoferade Tilda och Selma över vad vår eventuella kattunge ska heta. De var helt överens om Belle. Ett prinsessnamn och tillika idolmoster, kan det bli bättre..? Du finns i deras tankar, systeryster!



Här är det just nu lördagkväll, Björn Ranelid har nyss kvalat in till melofinal och fiaskot är ett faktum. I övrigt lugnt och skönt efter köksrenoveringsdag. Äntligen ska skräpet ut!



Fortsätt njuta och ha det finemang. Vi tänker på er!!!



Kramar :-D

2012-02-18 @ 22:12:35
Postat av: Isabelle

Saknar er massor där hemma! Hoppas Emmis mår bättre nu och att ni äntligen skaffar en katt. På tiden nu :) Belle blir väl ett jättebra namn.



Lovar att inte bli borta för länge. Även om det är jätteskönt att vara i paradiset har jag nog fått mer hemlängtan med åren.



Krama tjejerna från mig och lycka till med renoveringen. Slit inte ut er!



Ringr på viber någon dag när vi är någonstans med bättre internetuppkoppling.



Puss och kram

2012-02-20 @ 12:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0