Två dagar kvar av Boracay :( men... :)



Nu är det söndag och på tisdag, efter 4 veckor, drar vi ifrån denna vackra ö. Sorgligt men kul ändå med nya äventyr och upplevelser. Vi har haft det jättebra här och vi rekommenderar starkt att besöka denna plats för er som har vägarna förbi Filippinerna.

När vi far iväg på tisdag så flyger vi tillbaka till ön Cebu. Vi har bara spenderat en natt där så vi har ännu inte fått uppleva så mycket. Väl där så tänkte vi ta 1-2 dagar i Cebu City för lite shopping och stadsliv, för att senare röra oss upp mot den mysiga Honeymoon Island, Malapascua. Malapascua är känt som en väldigt liten och stilla ö precis norr om Cebu. Där finns inga vägar och elektricitet verkar enbart finnas halva dygnet. Det den är mest känd för sägs vara sin dykning.

Sedan vi hörde av oss senast så har vi bl.a. surfat (försökt) i en vågmaskin. Riktigt roligt men jäkla svårt för oss nybörjare. Man kände sig lagomt kass när instruktörerna började flippa brädorna, men ändå en annorlunda och kul upplevelse.
Det vi har gjort mer är att farit runt på de flesta stränderna på den här ön. Det är så varmt om dagarna så det går knappt att hålla sig uppe på land så vi har solat, badat, solat lite mer och badat ännu mer.

De främsta anledningarna till att vi varit kvar på Boracay såhär länge är som vi tidigare nämnt att Bella skulle få sitt visum och att Robin inväntade sitt VISA kort från Sverige. Bellas visum kom som lovat efter cirkus en vecka men Robin VISA kort hinner typiskt nog inte ner hit, så det får vi plocka upp i Manila istället om ungefär 3-4 veckor.


En annan oviktig men rolig incident är att Bella har fått sitt livs "diss" och det från den mest maskulina och äckliga "Ladyboyen" på ön. En natt på väg hem från en utekväll så skar plötsligt han/hon in framför oss. Vi fnittrade lite och han/hon blev extremt upprörd och skrek flera gånger åt Robin "your girlfriend looks like a fucking ogre!!!" (träsktroll eller troll, för er som inte vet) Robin vart arg och konfronterade han/hon. Men ladyboyen ställde sig med ansiktet mot en palm och upprepade maniskt ordet "ogre, ogre, ogre". Haha, vi skyndade då snabbt därifrån....



Det här blir nog det sista ni hör från oss på ett tag. Vet inte hur det ser ut med internetuppkoppling på Malapascua men uppdaterar så snart vi kan.


Hoppas alla mår fint därhemma :) Kramar!!






Tatuerings grabbarna!







Här bor vi





























Kommentarer
Postat av: Carro

Guud ni ser ut o hade så braa!! Va härligt :) men vart drar ni efter Fillippinerna? Är det dags för Australien då eller hur var det?

Sköt om er ni två!! Och tack för gratulationerna:)

Kramar!

2012-02-27 @ 16:07:22
Postat av: Elin

Hoppas ni får det bra på nästa resmål. Kramar till er hemifrån! Ni ser ut att ha det toppen!

2012-03-01 @ 23:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0