Bättre väder !

2012-02-19

 

Ja, vad har hänt sedan alla hjärtans dag….


Äntligen har vi fått utomlandsvärmen tillbaka! 3 dagar straight nu och hoppas verkligen det fortsätter. Det enda typiska är ju att Robin passade på att boka in tatuering nu när det varit så dåligt väder och så fort han är klar så är blir det stekande sol. Han får dock ta det med en klackspark och göra det bästa av det. För er som inte hängt med så har Robin 3 tatuerare, 3 länder och totalt 4 sittningar senare nämligen äntligen tatuerat klar sin ”sleve” på högerarmen.  Konstverk!


Tillbaka till det viktiga samtalsämnet; vädret! Nu har vi äntligen kunnat dra iväg och få se lite mer av det vackra Boracay. Idag passade vi på att dra till den norra stranden Puka Beach, a.k.a. snäckstranden. Stranden var nämligen full av ”havsbotten-slipade” snäckor. Det lät som att man gick runt i porslin när man traskade fram. Ganska fräckt.


Innan vi for så träffade vi ett annat svenskt par här på hotellet som följde med oss. Killen hette ironiskt nog också Robin. Väl på plats på Puka Beach så skulle vi direkt gå och köpa lite förfriskningar. Vi beställde en hink med öl och en drink. På detta ställe så var de tydligen inte så vana med att folk ville sitta med sin dricka på stranden, så vi fick öl i en jäkla kastrull! Drinken måste vi givetvis också nämna som Anna fick med sig i en pet-flaska! Haha, snacka om take-away inspiration.


Vågorna i havet var ganska hårdhänta när vi skulle i för att doppa oss och vi fick oss en och en annan smäll. Utöver det så var det en skön och mysig dag på stranden. Bella har plockat mängdvis med vita snäckor som måste med hem!  När vi höll på att vandra tillbaka för att ta en tricycle till hotellet så får Robin (jag) för sig att sparka sin amerikanska fotboll rakt upp i luften. Bollen hamnar givetvis mitt uppe i den enda palmen som står just där på stranden. Självfallet så måste jag ju klättra upp i palmen för att hämta den, och förvånande nog så gick det riktigt smidigt (bildbevis finns).


På kvällen var vi ute och partade med Anna och Robin. Riktigt roligt. Träffade massa trevliga fillippinare som promt vill ha med oss ut ikväll också. Fillippinare är överhuvudtaget väldigt trevliga och måna om alla turister.

Men ikväll blir det lugnt för oss. Lugna kvällar brukar bestå av häng på verandan, chill i hängmattan, kortspel  och på sin höjd ta sig ut för att köpa en Scwarma kebab som vi praktiskt taget lever av :)



Hoppas alla har det bra där hemma!

Puss & Kram








Kommentarer
Postat av: Linda & lilla Tyra

Robin, du måste ju ta bild på mästerverket och lägga upp. Är jättenyfiken nu ju :D



Hoppas ni har det toppen!! :)



Kram/ "kusin" Linda :)

2012-02-20 @ 23:07:30
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh, vad det ser härligt ut!! Sandstränder, vågor, palmer och drinkar..! Sweeet :-)

Hemmafronten är allt ok. Emma är bättre nu, äntligen. Sportlovet snart till ända, har varit toppen. Imorgon ska Tilda, Selma och Tyra bo hos mamma, de är helt uppskruvade :-)



Stor kram! Ta hand om er

2012-02-24 @ 22:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0